Kiss Music News

Feli lansează un single autentic despre iubire: „ACASĂ”

Ascultă și tu cea mai nouă piesă de la Feli, „Acasă”!

Feli, una dintre cele mai iubite artiste din România, lansează piesa „ACASĂ”.

Pentru mine, ACASĂ nu ține de un loc, câteodată nici măcar de patul în care dormi. E acolo unde te simți în siguranță, unde poți să fii tu fără să-ți analizezi vreo mițcare sau vreo vorbă, unde ești iubit și acceptat așa cum ești. Și atunci când te găsește jumătatea (fie ea un cunoscut sau necunoscut), te poate face în câteva secunde să te simți ACASĂ. Pentru că ACASĂ e acolo unde te duce inima”, marturiseste artista recunoscută pentru talentul cu care acoperă genuri muzicale diverse, de la folclor sau rap până la blues sau rock.

Aflata intr-o vacanta în care a redescoperit bucuriile mici - răsăritul de soare și apusul sau plimbarea pe malul mării - Feli și-a făcut timp și pentru filmările videoclipului piesei „ACASA”.

Din cele zece zile de vacanță, ultimele două zile le-am dedicat filmărilor pentru videoclip. Nu mai fusesem de 11 ani în Spania, din 2006, când am plecat ca să strâng bani să îmi urmez visul, acela de a face muzică. Atunci am descoperit cafeaua Bonbon, un shot de espresso cu lapte condensat dulce, pe care am savurat-o și anul acesta, doar că acum veneam cu visul împlinit!

Filmările au avut loc în orașe mici de lângă Valencia, dar și la o moșie autentică din zona rurală.

Inițial am avut o altă idee pentru clip, voiam un clip de imagine, dar am ales să fac o poveste în care Feli să fie personajul principal pentru că este foarte talentată și își asumă rapid orice rol. În plus, piesa are un mesaj onest și clar și am realizat că el trebuie pus în valoare în același fel, cinstit și cu credință, așa cum i-a și reușit lui Feli la filmare”, explică regizorul videoclipului, Iura Luncașu.

 

ACASA” este produsa de HaHaHa Production si Cat Music, iar muzica si versurile sunt semnate de Feli.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.