Kiss Music News

Toate biletele cu locuri în picioare la Red Bull SoundClash sunt SOLD OUT

Un număr limitat de bilete cu locuri în tribune vor fi puse în vânzare începând de astăzi!

Primul Red Bull SoundClash din România se apropie în ritmuri repezi și tot așa s-au epuizat și biletele cu locuri în picioare  dintre cele două scene, pentru fanii nerăbdători să-și întâlnească idolii de la CTC sau Carla's Dreams. Pentru simpatizanții care n-au apucat să-și asigure încă un loc pentru 28 septembrie la Sala Polivalentă din capitală, apare o veste bună: suplimentăm cu un număr limitat de bilete, în tribune.  

Nu e de mirare că biletele s-au terminat, dacă ne gândim că avem de-a face cu un concept nou pentru România. Noțiunea de SoundClash a apărut în anii '50 în Jamaica, în rândul artiștilor reggae care aveau nevoie de provocări noi și care se întreceau în versuri și ritmuri pentru a capta atenția publicului.

Încălecăm pe-o șa și ne dăm rendes-vous pe 28 septembrie la Polivalenta din București ca să aflăm deznodământul SoundClash-ului. Până atunci, fiți la curent cu noutățile urmărind site-ul și pagina evenimentului.

Puteți cumpăra ultimele bilete disponibile la prețul de 59 RON în tribune de aici.

*Accesul în sală se va face începând cu ora 19:00, iar evenimentul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Accesul copiilor sub 12 ani poate fi permis pe baza unui bilet valid și doar în prezența unui părinte sau tutore.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.