Kiss Music News

Corina revine cu o nouă imagine și cu un nou videoclip

Corina a lansat videoclipul piesei „Tot ce mi-ai promis”, în care ne surprinde cu o nouă imagine!

După aproape 14 de ani de imagine construită și măști, personaje și roluri de pop-artist, Corina nu mai vrea să se ascundă și lansează un single sincer, „Tot ce ți-ai dorit”. Piesa este o poveste despre inspirație, despre iubire, despre forță și despre adevărul pe care le aduce în viețile noastre dragostea.

Am trăit multe în acești 14 de ani, și artistic, dar și în viața personală și am înțeles că cel mai important e să știi cine ești și să faci exact așa cum simți. Mizele de pe piața noastră muzicală sunt prea mici, prieteniile din ea sunt de prea multe ori false, e prea multă construcție în toate viețile noastre, prea multă dorință de “a părea” și am simțit nevoia să evadez, să mă răzvrătesc și să nu mai aplic nicio rețetă.

Am simțit nevoia de un punct și o virgulă în cariera mea, de o regăsire, de o întoarcere la sensibilitatea mea primară. În “”Tot ce ti-ai dorit”” sunt eu, fără makeup, fără costumații alambicate, cu un fundal uluitor al naturii ți cu toate emoțiile mele sincere”, a declarat Corina.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.