Kiss Music News

Ce planuri avea Michael Jackson pentru ultimul său turneu

Ce planuri avea Michael Jackson pentru ultimul său turneu “This Is It”. Citește pe Kiss FM despre turneul lui MJ.

Înainte de moartea sa, în 2009, Michael Jackson avea programat un show în Londra, un spectacol care făcea parte din turneul „This Is It”. Deși nu am apucat să vedem cum a decurs turneul, am reușit să vedem câteva imagini din timpul repetițiilor, în documentarul cu același nume.

Coregraful turneului, Kenny Ortega a oferit câteva informații în legătură cu ceea ce urma să pregătească artistul pentru fanii lui. 

„Încă de la început, când Michael m-a sunat și îmi tot repeta ”Kenny, asta e (this is it)” i-am propus să numim turneul așa”, a declarat coregraful.

Kenny Ortega a mai dezvăluit faptul că Michael Jackson voia să facă acest turneu pentru fanii săi „loiali”, dar și să folosească scena pentru a le reaminti oamenilor de vulnerabilitatea planetei. 

Coregraful turneului a mai adăugat faptul că MJ a vrut să se asigure că în timpul show-ul lui vor fi momente importante. Momente care îi vor face pe oameni să facă un pas în față, să fie responsabili și să contribuie la o societate mai bună, care va fi recunoscută în viitor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.