Kiss Music News

Liviu Teodorescu revine cu o piesă #DULCE

Urmărește acum noul videoclip al lui Liviu Teodorescu, în care apare Marisa Paloma, câștigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”.

Liviu Teodorescu ne surprinde cu un nou single „Așa e ea #Dulce”, o piesă care evidențiază o poveste încărcată de mister din perspectiva barbatului care ajunge sa fie prins in jocul vicios al femeii.

„”Asa e ea #DULCE” nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesa în studioul meu, însă la producție m-au ajutat Șerban Cazan și Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a ieșit totul", a spus Liviu.

Videoclipul single-ului „Așa e ea #DULCE" este un concept #W, iar regia este a lui Criss Blaziny. Alături de Liviu Teodorescu, personajul principal feminin este interpretat de frumoasa Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 a emisiunii „Bravo, ai stil".

Videoclipul „Așa e ea #Dulce" continuă seria proiectelor în care Liviu filmeaza alături de unele dintre cele mai frumoase vloggerițe din România, cum s-a întâmplat și la „Cine m-a pus" - Sînziana Negru, „Fanele" - Laura Giurcanu si „Obsesie" - Christina Ich.

 

 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.