Kiss Music News

FOTO | O mai ții minte pe Nelly Furtado? Uite cum arată acum!

Uite cum s-a schimbat în ultimii ani Nelly Furtado! Cum ți se pare look-ul ei?

O mai ții minte pe Nelly Furtado, cântăreața care era în vârful topurilor muzicale în urmă cu 15 ani, alături de Timbaland?

Artista a devenit populară datorită hiturilor „Promiscuous”, „Say It Right” și „Give It To Me”, în 2006, iar de atunci succesul ei a fost într-o continuă ascensiune, până în 2010, când a întrerupt colaborarea cu Timbaland.

Chiar dacă nu ai mai auzit de mult de Nelly Furtado, artista nu a renunțat de tot la muzică. Dimpotrivă, cântăreața a lansat un album în 2017 - „The Ride”, iar acum, printre piesele ei predomină baladele indie-pop.

Pe lângă stilul muzical, artista a făcut și alte schimbări: Nelly Furtado are acum o tunsoare pixie și o siluetă cu forme voluptoase. Cum ți se pare noul ei look?

Nelly Furtado (Guliver/GettyImages)

De ce s-a retras Nelly Furtado din lumina reflectoarelor?

Câștigătoare a unui premiu Grammy, Nelly Furtado a întrerupt colaborarea cu Timbaland în 2010, iar în 2012 artista a luat o pauză de cinci ani și a dispărut din lumina reflectoarelor.

Din câte se pare, în timpul turneului „Loose”, Nelly a suferit o cădere nervoasă în timp ce se afla pe scenă. Din cauza oboselii acumulate și din cauza faptului că trebuia să aibă singură grijă de fiica ei, cântăreața a cedat. În cele din urmă, a decis că e timpul să ia o pauză de la turneu și să se întoarcă acasă și să aibă grijă de familia ei.

De asemenea, cântăreața a trecut prin divorț dureros în 2016, după ce s-a despărțit de soțul ei, Demacio Castellano. Cei doi s-au cunoscut în 2007, după ce au lucrat împreună la albumul „Loose”, iar pe atunci, cântăreața l-a numit  pe Demacio  - „iubit secret”, declarând că nu este o persoană faimoasă. Cuplul și-a menținut relația secretă, iar divorțul a fost unul pe ascuns.

Artista a făcut anunțul că este singură în timpul unei emisiuni, ba chiar a glumit pe seama acestui subiect. Deși părea optimistă privind cariera muzicală, Nelly a recunoscut că în urma căderii nervoase și a divorțului a avut perioade grele.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.