Kiss Music News

Adrian Sînă a colaborat cu Aza și Laiu pentru noul single „Piatra de pe inimă”

Adrian Sînă colaborează cu Aza și Laiu pentru cel mai nou single – "Piatra de pe inimă”. Citește pe Kiss FM despre cea mai nouă piesă a artistului.

Adrian Sînă a lansat o piesă în colaborare cu Aza, una dintre cele mai promițătoare voci din noua generație, și Laiu, devenit faimos ca touch-ul rap al trupei Maxim.

"Piatra de pe inimă este o piesă de suflet pentru mine, lucrată până la cele mai mici detalii împreună cu colegii mei de la Akcent Music, a spus Adrian Sînă. 

"Ținând cont că sunt fan Akcent de mic, sunt foarte fericit că am lansat o piesă împreună cu unul dintre idolii copilăriei mele. Urmează și un single nou Maxim, deci o să ne 'auzim' des în perioada urmatoare”, a declarat Laiu

Compus în studiourile Akcent Music, single-ul este însoțit de un videoclip a cărui regie a fost semnată de Criss Blaziny

Vocea feminină a piesei este dată de Aza, una dintre cele mai recente descoperiri ale lui Adrian. Talentată și carismatică artista se poate mândri deja cu feat-uri impresionante alături de cei de la Direcția 5 și Akcent, dar si cu două single-uri: "Rimel" și “Usor, usor".

"Ma bucură și mă onorează faptul că Adrian Sînă m-a invitat să-i fiu alături. 'Piatra de pe inimă' este deja a doilea single pe care colaborăm și am încredere că publicul o va primi foarte bine”, a spus Aza.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.