Kiss Music News

Andreea Bănică pregătește o piesă nouă

Andreea Bănică pregătește o piesă nouă. Artista pregătește o piesă nouă cu un videoclip provocator, uite cum se va numi noul single

Au mai rămas doar două zile până când Andreea Bănică va lansa o nouă piesă ce vine însoțită de un videoclip incendiar, în care frumoasa artistă arată mai bine ca oricând.

Noul single pe care Andreea Bănică l-a pregatit pentru fanii ei se numește „Ce vrei de la mine“, este o super colaborare cu rapperul Balkan și vorbeste despre o dragoste ce creează dependență. 

Filmările clipului regizat de Alex Ceaușu au avut loc într-un club luxos din București, la sfârșitul lunii octombrie, și au durat aproximativ 12 ore.

„Cred că a fost clipul la care nu m-am stresat aproape deloc. Totul a decurs perfect, veți vedea în videoclip proiecții și lumini fascinante, dar și dansatori bine antrenați. Eu, personajul principal, am avut pentru prima oară schimbări de look. Veți vedea cum îmi stă și cu o tunsoare diferită“, a spus Andreea Bănică.

Înainte de lansarea videoclipului te lăsam să admiri frumusețea Andreei Bănică în câteva fotografii de making of, realizate chiar pe platoul de filmare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.