Kiss Music News

Apă rece, temperaturi scăzute și un accident de mașină în noul videoclip al Nicoletei Nucă

Nicoleta Nucă a lansat videoclipul piesei „Ai uitat cine ești”, pentru care a fost nevoită să filmeze la temperaturi scăzute!

Nicoleta Nucă a lansat piesa „Ai uitat cine ești", compusă de Irina Rimes. Noul single vine însoțit de un videoclip regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan.

”Ai uitat cine ești" este încă o piesă dragă mie. Este despre acea depărtare care se creează între doi oameni care deja nu se mai iubesc și uită unul de celalalt, iar asta îi face să devină suflete rătăcitoare. Este o piesă scrisă de Irina Rimes, pe care eu am îmbrăcat-o ca pe haina mea pentru că sentimentul de depărtare și rătăcire nu mi-e străin nici mie", povestește Nicoleta.

Ea este foarte încântată de cum a ieșit videoclipul, deși a avut parte de foarte multe provocări, în special legat de temperaturile scăzute.

Pentru clip am lucrat cu băieții de la NGM Creative, foarte talentați și dedicați. Am suferit de frig pentru că apa a fost foarte rece, dar cred că a meritat sacrificiul, considerând rezultatul final", povestește Nicoleta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.