Kiss Music News

Smiley se îndreaptă în pași de „Vals” spre lansarea celui de-al patrulea album

Smiley se îndreaptă în pași de „Vals” spre lansarea celui de-al patrulea album. Uite cum arată videoclipul celei mai noi piese a lui Smiley.

În luna noiembrie, Smiley lansează „Vals”, penultimul single din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfășoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10. Piesa se va regăsi pe albumul cu numarul patru al artistului, material ce va fi disponibil începând cu luna decembrie.

«Vals» este una dintre piesele mele favorite de pe album. E o metaforă a relației de cuplu, despre cum se ajustează doi oameni atunci când sunt împreună. Ei se sincronizează uneori mai bine, alteori mai greu, dar, indiferent de orice, își continuă împreună dansul prin viață”, a povestit Smiley.

40 de dansatori și două camioane de recuzită au fost necesare pentru a anima o casă din centrul Bucureștiului, care a devenit platou de filmare pentru videoclipul piesei „Vals”. 

Povestea este atemporală, suspendată între epoci, asa cum o descrie regizorul Iura Luncașu, iar Smiley este surprins valsând printre personajele din clip.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.