Cool Stuff

Uite ce trebuie să faci de Black Friday

5 sfaturi pe care să le urmezi de Black Friday. Uite câteva sfaturi despre cum să treci cu bine de Black Friday.

Știți că sunt zilele acelea normale de cumpărături din timpul anului, iar apoi vine Black Friday? Singura zi în care sunt cele mai mari reduceri la aproape orice produs îți dorești, dar și singura zi în care aglomerația depășește orice proporții.

Să treci peste Black Friday poate fi cu adevărat o provocare, dar cu răbdarea treci și marea! Noi v-am făcut o listă cu ce să faci ca să-ți fie bine de Black Friday.

1. Lasă-ți copiii acasă!

O să fie o zi lungă cu multe ore petrecute la cozi și probabil cu multe produse de cărat. Asta nu e un scenariu prea frumos pentru un copil.



2. Fă-ți cumpărăturile cu un prieten

Nu numai că ăsta e un moment oportun să strângeți legătura dintre voi, dar e și momentul în care trebuie să cuceriți totul în calea voastră. Sfatul nostru e să mergeți la cumpărături cu o singură mașină. Unde-s doi puterea crește!



3. Stai cu ochii-n patru!

Stai cu ochii pe site-urile magazinelor tale preferate. Dacă găsești ceea ce îți place online, e posibil să eviți toată aglomerația și să faci shopping chiar de la tine din pat. 



4. Cel mai mic preț nu înseamnă neapărat o ofertă bună. 

Da, poate că poți să iei un televizor la un preț mic, dar asta înseamnă că e un TV bun, de calitate? Mai bine plătești câțiva lei în plus și îți achiziționezi cel mai tare televizor. 


5. Încadrează-te într-o sumă de bani

Cel mai bine e să îți stabilești de acasă un buget și să îl respecți! Ca să nu fi tentat lasă-ți cardul acasă și ia la tine doar bani cash. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.