Kiss Music News

Primele 15.000 de abonamente Untold 2018 au fost epuizate

Primele 15.000 de abonamente Untold 2018 au fost epuizate. Untold se apropie cu pași repezi, așa că puteți deja să vă cautați deja cazare!

Cel de-al patrulea capitol Untold se apropie cu pași repezi, iar fanii s-au repezit să-și cumpere din timp abonamentele. Așadar, primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2018 au fost vândute azi, în primele minute de la punerea lor în vânzare. 

Deși inițial organizatorii au anunțat că vor fi puse în vânzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14.00, când s-a dat startul vânzărilor, zeci de mii de fani așteptau să-și asigure locul la cel mai tare festival al verii. 

Organizatorii au decis să suplimenteze numărul abonamentelor, astfel că, în doar câteva minute, 15.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani UNTOLD! Organizatorii vor anunța, în perioada următoare, data la care se va lansa o nouă rundă de abonamente.

Untold 2018 va avea loc în perioada 2-5 august, așa că puteți deja să vă cautați cazare, pentru că suntem siguri că line-up-ul va fi unul pe măsură și anul viitor!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.