Kiss Music News

Maia, câștigatoarea Vocea Romaniei Junior, a lansat piesa "Vreau să zbor" feat. ADDA

Maia, câștigatoarea Vocea Romaniei Junior, a lansat piesa "Vreau să zbor" feat. ADDA. Ascultă prima piesă din cariera micuței Maia Mălăncuș, o melodie compusă de Marius Moga.

Maia Mălăncuș a cucerit publicul cu vocea ei senzațională, charisma și atitudinea de star rock. Marea câștigătoare a primului sezon Vocea României Junior colaborează cu ADDA pentru primul ei single, "Vreau să zbor", piesa compusă alături de Marius Moga, antrenorul ei de la emisiunea concurs.

"În sticluțele mici se țin esentele tari / Moga mi-a zis: 'Ești gata, Maia, cât de sus poti să sari?'" este versul care o definește pe tânăra artistă, care a demonstrat încă de la vârsta de 9 ani că are pachetul complet al unui artist mare.

"Sunt foarte fericită ca am lansat prima mea piesă! Le multumesc lui Marius Moga, lui Marius Mirică, Loredanei Cavasdan, lui Robert Toma, ADDEI - pentru ca a acceptat să cânte împreunaăcu mine piesa și întregii echipe care a lucrat la proiectul acesta!", a declarat Maia.

"Sunt îndrăgostită iremediabil de Maia. O ador. E un munte de talent și de energie și mă bucur foarte mult că fac parte din primul ei single. Îi doresc un drum frumos și spectaculos în muzică.",  a completat  ADDA.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.