Cool Stuff

FOTO | Le mai ții minte pe fetele rele din telenovele?

Ai văzut vreo telenovelă până acum? Atunci cu siguranță îți vei aduce aminte de personajele negative care au adus savoare acțiunii!

Toată lumea s-a uitat măcar o dată la o telenovelă, sau măcar a văzut câteva secvențe memorabile! Totuși, dacă nu erau aceste seriale, mulți dintre noi nu am fi știut astăzi spaniolă, sau nu am fi auzit de Thalia și Natalia Oreiro. Când vine vorba de telenovele, toată lumea se gândește la fetele bune, dar de ce să nu ne aducem aminte și fetele rele care au dat savoare acțiunii?

Soraya Montenegro

O mai țineți minte pe Soraya Montenegro, cea care o detesta pe Maria la del Barrio și care a devenit celebră după faimoasa scenă cu „maldita lisiada”? Noi nu am putut să uitam râsul ei malefic și plânsul iritant!

Rubi

Nu am putut să o uităm pe Rubi, tânăra frumoasă și materialistă, care era în stare să facă orice pentru a duce o viață de regină? Mai țineți minte câți iubiți a avut? Dar oare câte inimi a frânt? Cert e că finalul lui Rubi a fost unul trist, și frumusețea are prețul ei!

Paola Bracho

Dacă ați văzut „La Usurpadora” cu siguranță vă aduceți aminte de celebra Paola Bracho, interpretată de Gabriela Spanic. În tenelovelă, Paola își roagă sora geamănă să o înlocuiască și să se ocupe de copiii ei, în timp ce aceasta pleacă în lume pentru a se distra alături de amantul ei. Dar când Paola se întoarce acasă...

Teresa

De la viața de studentă săracă la cea de soție răsfățată? Teresa este exemplul perfect de femeie materialistă, care este condusă prea departe de ambiție. Pentru personajul interpretat de Angelique Boyer au fost create trei finaluri! Voi pe care l-ați văzut?

Carlota Espinoza de los Monteros 

Dacă ați văzut telenovela „En el nombre del amor”, cu siguranță vă aduceți aminte de mătușa Carlota, care era o criminală în serie! Care era drama ei? În tinerețe a fost îndrăgostită de un bărbat care a părăsit-o pentru a deveni preot și care culmea, a lăsat-o însărcinată pe sora ei. Ceva ne dă cu virgulă...

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.