Kiss Music News

ADDA a lansat piesa "Floare delicată"

ADDA a lansat piesa "Floare delicată". Ascultă cel mai nou single semnat ADDA și urmărește videoclipul piesei pe Kiss FM.

ADDA a lansat single-ul „Floare delicată", cu un videoclip în regia lui Ionuț Trandafir. Artista povestește că a lucrat foarte mult la versurile piesei și speră ca melodia să placă tot atât de mult, pe cât suflet a pus ea în crearea poveștii.

„Am scris piesa aceasta pe bucăți, pentru că am vrut să fie perfectă. Am început acum doi ani și am terminat-o acum câteva luni. E o parte din mine, e plină de emoție și sinceră. Am pus tot sufletul în versuri și în muzică și este piesa mea preferată din tot ceea ce am făcut până acum. Sper să ajungă la oameni și sper să însemne ceva pentru ei", a declarat ADDA.

Videoclipul a fost filmat în două zile, la Casa Monteoru din București și în Vama Veche. Pianul a fost adus special, pe platformă, la mare, iar în videoclip apar nu mai puțin de 200 de maci. 

Ionuț Trandafir spune că ideea clipului a pornit de la stările pe care ADDA reușește să le transmită fără a avea nevoie de multe artificii. „Am plasat "Floarea Delicată", pe Adda, în "altă realitate", de fiecare dată diferită, în cadre colorate", a spus regizorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.