Cool Stuff

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

Uite care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun pe care ar trebui să le vizitezi!

Sărbătorile de iarnă sunt din ce în ce mai aproape, iar asta înseamnă că orașele din Europa se pregătesc să se transforme în adevărate tărâmuri de poveste. Iată care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa: 

1. Copenhaga, Danemarca

În Copenhaga ai de ales dintre 8 târguri de Crăciun! Exact, 8 târguri! Unul dintre cele mai festive este cel dedicat lui Hans Christian Anderson, celebrul scriitor. La târgurile din Danemarca vei găsi ciocolată caldă și pături pufoase. 



2. Lindau, Germania

Pentru o escapadă romantică de Crăciun, pe malul lacului Constance, orașul Lindau este cu siguranță locul perfect. 

Târgul de Crăciun are loc în port, unde te poți bucura de cea mai frumoasă priveliște asupra munților Alpi. Pădurea din apropiere este luminată cu mii de becuri și poți face un tur prin tărâmul de poveste alături de un ghid.



3. Bruges, Belgia

În Bruges se află unele dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Bucură-te de vinul fiert, berea belgiană și să nu uităm și de cea mai bună ciocolată.

Alege Grote Markt pentru o experiență de vis și un Crăciun magic. 



4. Viena, Austria

Christkindlmarkt, este cel mai cunoscut târg de Crăciun, din Europa și vă asteaptă să savurați mere sau pere caramelizate alături de un punch tradiţional.

 

5. Londra, Anglia

Târgul WinterWonderland este un adevărat tărâm de poveste. Târgul are un bar-carusel, unde simți cum podeaua se învârte cu tine, chiar în timp ce îți bei vinul fiert. În mijlocul bâlciului se află și un circ, unde te poți distra alături de cei dragi. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.