Kiss Music News

Trupa Vunk își surprinde fanii cu piesa „Lume, Lume”

Ascultă acum noul single „Lume, Lume”, lansat de trupa Vunk!

Trupa Vunk încheie anul 2017 cu piesa „Lume, Lume”, cântecul care va salva lumea. Videoclipul piesei spune povestea unui om care, de când se trezește, se pregăteste să iasă din casă pentru a îndrepta lumea. Este un super erou, nu pentru că poate salva lumea, ci că pentru că simte că ține de el să o facă mai bună. Este despre cel mai simplu om din lumea asta, cel care pleacă de-acasă pentru a schimba lumea, doar prin prezența lui.

Muzica schimbă oameni și destine, iar acest cântec este o rugăminte de a vedea binele și frumosul în tot ceea ce ne înconjoară. Este un cântec erou care va trezi conștiinte și va aduce speranța și dorinta de a ne opri din goana de zi cu zi și a ne bucura de lucruri simple. Pentru că lumea se construiește pe dăruire, înțelegere și îngăduință față de cei de lânga tine.

Lumea se cucerește cu sufletul curat, cu zâmbet pe buze, cu speranță și încredere. Si cu muzică. Pentru ca muzică schimbă oameni, adună oameni, bucură oameni, trezește oameni. De aceea, am ales ca înainte de lansare, piesa sa fie cântată de români de pretutindeni”, spune liderul trupei, Cornel Ilie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.