Cool Stuff

Cele mai bune filme de animație la care să te uiți de Crăciun

Iată cele mai frumoase filme de animație pe care să le vezi împreună cu familia.

Mai e puțin până la Crăciun, așa că dacă nu știi ce să faci cu atâtea zile libere, noi îți propunem cele mai frumoase filme de animații pe care trebuie să le vezi.

Sărbătoarea Crăciunului este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, momentul când familiile se strâng în jurul mesei și petrec clipe alături unii de alții.

Iată mai jos cele mai frumoase filme de animație pe care să le vezi împreună cu familia. 

1. The Polar Express

În Ajunul Crăciunul, un băiat se îmbarcă într-o aventură magică către Polul Nord, în Expresul Polar. Pe parcursul călătoriei, băiețelul învață ce înseamnă prietenia, curajul și spiritul Crăciunului.  





2. Frozen

După ce Regina Elsa își folosește accidental puterea de a transforma lucrurile în gheață, sora ei Ana face echipă cu un om de zăpadă pentru a schimba vremea. 





3. A Christmas Carol

A Christmas Carol, o poveste de Charles Dickens despre un bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, Prezentului și Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.





4. Arthur Christmas

Un film de animație, care spunea povestea fiului cel mai tânăr al lui Moș Crăciun. Ajutat de bunicul său și de un elf, el va porni într-o cursă contra-cronometru pentru ca ultimul cadou să ajungă la destinație înainte de ivirea zorilor. 





5. Shrek the Halls

Personajele voastre preferate din seria “Shrek” vă vor arăta cum petrec Crăciunul în stilul lor.



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.