Royals

Uite cine ar putea cânta la nunta Prințului Harry și Meghan Markle

Câțiva artiști și-au exprimat dorința de a cânta la nunta anului 2018.

Cu siguranță cel mai așteptat eveniment al anului 2018 va fi nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Și un asemenea eveniment merită și o companie muzicală pe măsură!

În septembrie, Prințul Harry i-a convins pe Bruce Springsteen și Bryan Adams să cânte la ceremonia de închidere a jocurilor Invictus, așadar știm ce putere de convingere are.

Anul trecut, formația Coldplay a cântat la Palatul Kensington, la evenimentul de caritate Sentebale, al prințului. În 2007, Prințul Harry a apelat la Rod Stewart, Elton John, Pharrell Williams și Duran Duran pentru a cânta la un concert în memoria mamei sale, Prințesa Diana. 

Cât despre artiștii care și-au manifestat dorința de a cânta la nunta anului 2018, se află și Ed Sheeran. Artistul a declarat recent că proaspătul cuplu ar trebui să îi ceară lui să facă onorurile muzicale,  și că ar fi total de acord. 

Printre cântăreții care își doresc să cânte la nunta cuplului se numără și Sam Smith.

Sunt un mare fan, vreau să cânt la nuntă! Mi-aș dori din tot sufletul, e un vis pentru mine!”, a declarat artistul pentru The Sun. 

Cât despre Meghan, ea a dat un indiciu despre gusturile ei muzicale atunci când a postat pe blogul său un playlist, care include trupe precum Crystal Fighters, Dragonette și artista Maggie Flowers. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.