Cool Stuff

FOTO | Cele mai tari lucruri care ni s-au întâmplat în 2017

Iată care sunt cele mai tari amintiri din 2017! Ție ce ți-a plăcut cel mai mult anul acesta?

În 2017 am descoperit și cele mai tari lucruri și am avut parte de cele mai cool experiențe, așa că ne-am gândit ca la final să facem un bilanț și să vedem dacă sunteți de aceeași părere cu noi!

DESPACITO

În ianuarie 2017, Luis Fonsi și Daddy Yankee dădeau lovitura cu „Despacito”!  În 12 luni, cei doi artiști au strâns 4 miliarde de vizualizări pe YouTube și au cucerit toate topurile muzicale cu hitul „Despacito”.

Fidget Spinner

În 2017, fidget spinner-ul a devenit cea mai populară jucărie, deși aceasta a fost inventată în 1993! Anul acesta, toată lumea a alergat după fidget spinner, care a devenit cel mai căutat device anti-stres.

Armin van Buuren 

În 2017, Armin van Buuren ne-a dovedit încă o dată cât de mult își iubește publiculc! DJ-ul olandez a stat pe scena de la Untold peste 5 ore și a mixat până în zori.

#MeToo

În 2017, a luat naștere campania #MeToo,  prin care actrița Alyssa Milano le-a încurajt pe femei să povestească pe Facebook sau Twitter despre propriile lor experienţe de hărţuire sexuală şi abuz.

Ed Sheeran

În 2017, ne-am bucurat de cele mai tari albume, iar preferatul nostru a fost cu siguranță „Divide” de la Ed Sheeran. Artistul ne-a cucerit anul acesta cu trei hituri pe care le-am avut pe repeat: „Shape Of You”, „Galway Girl” și „Perfect”. Și pentru că ne-a plăcut atât de mult, ne-am trimis și două ascultătoare să-l vadă pe Ed în Austria!

Cele mai tari filme

În 2017, am fost la cinema să vedem cele mai tari filme: „Beauty and the Beast”, „Wonder Woman” și „Thor: Ragnarok”, iar acum abia așteptăm să vedem continuare acestor povești.

Cel mai urmărit serial

În 2017, am urmărit cu sufletul la gură sezonul șapte din „Game of Thrones” și ne-am îndrăgostit de cel mai sexy cuplu din serial: Daenerys și Jon Snow!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.