Kiss Music News

Celebrități despre care nu știai că dețin recorduri mondiale

Astea sunt celebritățile despre care nu știai că dețin recorduri mondiale.

Sunt foarte multe vedete în ziua de astăzi, care dețin recorduri mondiale pentru diferite activități pe care le-au făcut. Astăzi este ușor să obții un record, pentru aproape orice. Iată mai jos câteva celebrități despre care nu știai că dețin recorduri mondiale.

1. Miley Cyrus

Artista deține recordul pentru „cea mai căutată artistă pop de pe Internet”. Probabil Miley a reușit să obțină acest record în urma diferitelor activități, dar și pentru felul cum se îmbrăca în 2015


2. Eminem 


Când vine vorba de muzică, Eminem știe să ne surprindă. Asta a și făcut cu melodia „Rap God”, care a intrat ulterior în Cartea Recordurilor pentru „cele mai multe cuvinte într-o piesă”, mai exact, single-ul are 1.560 de cuvinte.



3. Shakira

Artista deține recordul pentru cea mai apreciată vedetă de pe Facebook, cu peste 100 de milioane de like-uri. În trecut, acest titlu a fost deținut de Rihanna. 


4. Katy Perry

Tot la capitolul social media, Katy Perry deține recordul pentru cei mai mulți urmăritori pe rețeaua de socializare Twitter. La momentul măsurării recordului, Katy avea peste 52 de milioane de urmăritori. 


5. Beyonce

În februarie 2017, Beyonce a anunțat că este însărcinată postând pe Instagram o fotografie. Imaginea a intrat rapid în Cartea Recordurilor drept „cea mai apreciată fotografie de pe Instagram”. Pe 2 februarie 2017, imaginea avea peste 7 milioane de like-uri. 



6. Ellen Degeneres

Vă mai amintiți selfie-ul pe care Ellen l-a făcut la premiile Oscar, în 2014? Ei bine, poza a fost redistribuită pe Twitter de foarte multe persoane, întrecându-l chiar și pe fostul Președinte al Statelor Unite, Barack Obama.



7. Betty White

Betty White deține recordul pentru cea mai longevivă actriță de la Hollywood. Prima apariție a fost când avea 17 ani, iar acum după mai bine de 77 de ani, actrița continuă să apară în diverse filme.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.