Cool Stuff

Oprah Winfrey ar putea candida la președinția Americii în 2020

Se pare că Oprah le va face o surpriză americanilor în 2020.!

Oprah Winfrey a fost senzația serii la Globurile de Aur, care au avut loc duminică, 7 ianuarie. Astfel, Oprah a devenit prima femeie de culoare care a primit un Glob de Aur pentru întreaga activitate. 

Cu această ocazie, Winfrey a ținut un discurs emoționant și plin de susținere față de cei care au denunțat problemele legate de agresiunile sexuale de la Hollywood. “Timpul lor a trecut”, a spus Oprah.

Pe lângă cuvintele de încurajare pentru victimele agresiunilor sexuale, Oprah a lăsat să se înțeleagă că este posibil să intre în cursa pentru președinția Americii din 2020. Mesajele de pe rețelele de socializare au început să ia amploare, iar oamenii au scris cuvinte de susținere și încurajare pentru Oprah.






Este posibil ca Oprah să le facă americanilor o surpriză și poate că va candida pentru președinție. În 2017, după ce Trump a fost ales președinte, Winfrey a declarat că ea a crezut că nu are experiență în politică pentru a candida pentru un asemenea post, iar acest lucru a făcut-o să-și schimbe părerea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.