Cool Stuff

Ce se întâmpla în lume în urmă cu 20 de ani

Tu mai știi ce era la modă în urmă cu 20 de ani?

Uneori ne place să dăm timpul înapoi și să ne aducem aminte de lucrurile care se întâmplau în urmă cu 20 de ani!

1. În 1998, „Titanic” devenea primul film care avea încasări de peste un miliard de dolari în box office, fiind No.1 în topuri, timp de 13 săptămâni consecutive.  Soundtrack-ul filmului a fost cel mai bine vândut album al anului 1998. În urmă cu 20 de ani, „Titanic” câștiga 3 premii Oscar!

2. Harrison Ford era numit „Cel mai sexy bărbat în viață” de revista People. În 1998, chipeșul actor avea 55 de ani și apărea pe marile ecrane în filmul „Six Days, Seven Nights”, în care juca rolul unui pilot.

3. În urmă cu 20 de ani, Britney Spears lansa piesa „Baby One More Time”, care avea să o transforme într-o prințesă a muzicii pop.

4. În 1998, serialul „Seinfeld” ajungea la final! Aproximativ 76 de milioane de persoane au urmărit atunci ultimul episod.

5. Au trecut 20 de ani de când serialul „Sex and The City” își făcea debutul pe HBO. Aventurile lui Carrie, Samantha, Charlotte și Miranda au fost urmărite de milioane de femei din întreaga lume, timp de șase sezoane!

6. În 1998, Disney lansa cel de-al 36-lea film de animație și aducea în fața publicului o nouă prințesă, pe frumoasa Mulan.

7. În urmă cu 20 de ani, Geri Halliwell părăsea trupa Spice Girls, chiar în mijlocul unui turneu mondial. Ginger Spice nu a dorit atunci să ofere nicio declarație privind plecarea sa din grupul muzical.

8. În 1998, Apple lansa primul iMac! Pe atunci acesta arăta diferit față de cel pe care îl găsim în magazine în prezent.

9. Au trecut 20 de ani de când Furby devenea cea mai căutată jucărie din magazine! Tu ai avut o astfel de bufniță vorbitoare?

10. În urmă cu 20 de ani, Cher ne învăța pe toți cum stă treaba cu auto-tune-ul! Artista revenea în forță cu piesa „Believe”, care a devenit unul dintre cele mai tari hituri din toate timpurile.

 

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.