Kiss Music News

VIDEO | J Balvin și Anitta au drapelul României în noul lor videoclip

J Balvin și Anitta sunt conducători de trib în noul videoclip „Machika”!

 J Balvin revine cu o nouă colaborare alături de frumoasa braziliancă, Anitta! Noul single se numește „Machika” și vine însoțit de un videoclip care te va surprinde cu siguranță, pentru că într-unul din cadre se vede și drapelul României!

 Clipul a fost filmat într-o zonă muntoasă, din zona orașului natal al lui Balvin, și ne aduce aminte de atmosfera din „California Love” a lui 2Pac!

„Machika” nu este un cuvânt în spaniolă, ci este preluat din limba papiamento, limba vorbită în Aruba, Bonaire și Curacao și face referire la ideea de amestecatură, de complexitate și diversitate a genurilor.

Să colaborez cu Willy William și Beyonce m-a ajutat să îmi promovez muzica la nivel internațional, fără să ma îndepărtez de cultura mea, care este adânc înrădăcinată în inima mea. Sunt foarte fericit de succesul piesei „Machika”, mai ales că am lucrat cu o echipă de colaboratori din întreaga lume: brazilieni, afro-caraibieni și europeni. Așa aducem înapoi reggaetonul în industria muzicală”, a declarat J Balvin.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.