Kiss Music News

Celebrități care și-au numit copiii după orașe sau țări

După ce familia Kardashian a făcut furori cu numele pentru cel de-al treilea copil, noi vă arătăm și alte vedete care le-au urmat exemplul.

Familia Kardashian a făcut furori cu numele celui de-al treilea lor copil așa că ne-am gândit să trecem în revistă și alte celebrități care și-au numit copiii după țări sau orașe.

1. David și Victoria Beckham

Primul copil al soților Beckham este Brooklyn, care s-a născut în martie 1999. Victoria a dezvăluit în autobiografia ei că a ales numele acesta pentru că i-a plăcut numele “Brooke” pentru fete, iar faptul că se aflau în New York în momentul când a aflat că este însărcinată a fost o simplă coincidență.



2. Kathy and Richard Hilton

Cuplul Hilton a adus pe lume primul lor copil în februarie 1981, pe Paris.



3. Reese Witherspoon și Jim Toth

Actrița, câștigătoare a unui premiu Oscar, a adus pe lume cel de-al treilea copil în septembrie 2012. Cuplul și-a numit copilul Tennessee (stat America din Sud) și deși Reese este din Sud, nu a oferi niciodată declarații privind alegerea numelui.



4. Mariah Carey și Nick Cannon

Fostul cuplu i-a adus pe lume pe cei doi copii ai săi, Moroccan și Monroe, în martie 2011. Numele lui Moroccan a fost inspirat de apartamentul artistei din New York, care se numeste Moroccan Room, pentru că are un decor de inspirație marocană, dar este și locul în care Nick a cerut-o de soție pe Mariah, în 2008



5. Shakira și Gerard Pique

Cântăreața l-a adus pe lume pe fiul său, Milan Pique Mebarak, în ianuarie 2013. Cuplul a ales numele Milan pentru că în limba slavă înseamnă “bun, iubitor și politicos” 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.