Cool Stuff

Chris Hemsworth își dorește să facă o pauză în carieră. Iată motivul!

Uite de ce își dorește Chris Hemsworth să ia o pauză în carieră!

În ultimii ani, Chris Hemsworth s-a luptat cu fantome, a făcut pe vânătorul și s-a transformat în puternicul Thor. Acum actorul se gândește să petreacă mai mult timp cu familia sa, având doi copii alături de frumoasa Elsa Pataky.

Christ Hemsworth a declarat într-un interviu pentru the Sunday Times că se gândește să ia o pauză în următoarele șase luni: „Vreau să îmi pot duce copiii la școală. Poate chiar mi-aș lua o pauză de un an. Poate că aș putea să îmi petrec toată viața făcând surf”.

Actorul chiar ar putea să își petreacă tot restul vieții făcând surf, ținând cont că Marvel l-a plătit destul de bine pentru filmele cu Thor.

Când trebuie să plec la filmări, copiii încep să plângă și vor să mă oprească acasă. Nu pot să ma abțin și le promit că mă întorc cu un cadou, iar ei sunt fericiți instant. Acum, de fiecare dată când vin acasă, ei nu mă mai întâmpină cu „Hei, tati”, mă întreabă instant ce le-am adus”, a povestit Chris.

Se pare că nici măcar rolul lui Thor nu îi impresionează pe fii lui Chris Hemsworth.

Unul dintre băieții mei are costumul lui Wonder Woman și chiar mi-a spus că îi place Thor, doar că Wonder Woman e mai puternică”, a declarat actorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.