Cool Stuff

Povestea emoționantă din spatele filmului „A Walk To Remember”

Iată ce s-a întâmplat între cei doi actori din „A Walk To Remember”!

În 2018 se împlinesc 16 ani de la premiera filmului „A Walk To Remember”, celebra poveste de dragoste dintre o adolescentă bolnavă de leucemie și un tânăr rebel.

Filmul realizat după romanul lui Nicholas Sparks i-a avut ca protagoniști pe Mandy Moore și Shane West, care au format una dintre cele mai frumoase perechi de pe marile ecrane. După atâția ani, am aflat că între cei doi actori ar fi existat o chimie și în spatele camerelor de filmat.

Shane a fost minunat... M-am simțit atât de norocoasă pentru că am avut alături pe cineva ca el, a reușit să lucreze cu mine, a avut răbdare și a fost înțelegător.

Nici nu puteam să fac o diferență între el și personajul pe care îl interpreta, pentru că pentru mine era pentru prima dată când făceam așa ceva. Eram o fată de 16 ani, ușor de impresionat. M-a luat valul în acel moment”, a povestit Mandy Moore într-un interviu pentru EW.

Se pare că Mandy Moore a fost îndrăgostită de Shane West în timp ce filma pentru „A Walk To Remember”, iar după 16 ani, actrița încă își aduce aminte cu drag de fostul său coleg.

Mandy a postat recent pe contul său de Instagram următoarea fotografie, însoțită de descrierea: „Jamie + Landon, 16 years ago, A Walk to Remember ❤️. #TBT

Și se pare că Shane a reacționat și el, postând de asemenea o fotografie cu el și Mandy, cu descrierea: „...❤ forever. #TBT

Nouă chiar ne-ar plăcea să îi vedem împreună pe cei doi actori, ținând cont că Mandy a divorțat în 2016, iar Shane este în continuare burlac.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.