Cool Stuff

Ce cadouri scumpe au cumpărat vedetele pentru copiii lor

Când vine vorba de copiii lor, celebritățile de la Hollywood nu se uită la bani.

Când părinții tăi sunt vedete, nu încape îndoială că ești cel mai răsfățat copil; școlile private și locuințele extravagante sunt printre puținele lucruri cu care părinții de la Hollywood își răsfață copiii.

1. Cercei cu diamante - 50.000 de dolari

Cea care s-a bucurat de cadoul extravagant este North West, fiica lui Kim Kardashian și Kanye West. Cerceii cu diamante au fost un cadou din partea unor prieteni ai familiei Kardashian și a designerului de bijuterii Lorraine Schwartz

2. O casă în copac - 50.000 de dolari

În 2007, băieții cuplului Beckham, Brooklyn, Romeo și Cruz au primit o casă în copac în stil futurist de la o companie cu produse de lux. 

3. Păpușă barbie cu diamante - 80.000 de dolari

Blue Ivy, fiica lui Beyonce și a lui Jay-Z, a primit de ziua ei o păpușă Barbie cu diamante, iar Kelly Rowland, o prietenă apropiată a familiei i-a dăruit lui Blue Ivy un costum de baie cu cristale Swarovski în valoare de 5.200 de dolari. 

4. Accesorii Chanel - 2.400 de dolari

Când avea 4 ani, Emme Anthony, fiica lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony a participat la primul ei fashion show. Jennifer Lopez i-a cumpărat lui Emme o geantă albă Chanel în valoare de 2000 de dolari și o broșă Chanel de 300 de dolari. 

 5. Paturi - 30.000 de dolari

Mariah Carey și Nick Cannon au cheltuit 30.000 de dolari pentru pătuțurile gemenilor Monroe și Moroccan Cannon. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.