Kiss Music News

De ce nu poți să înțelegi ce cântă Sean Paul

Te-ai întrebat de multe ori în ce limbă cântă Sean Paul?

L-ai ascultat de atâtea ori pe Sean Paul și suntem siguri că măcar o dată ai încercat să îi fredonezi hiturile, dar nu ai reușit să reții nici măcar un vers! Ce-i drept, și nouă ne-a fost greu să ne dăm seama despre ce cântă Sean Paul și ne-am gândit că ar fi o idee bună să aflăm mai multe despre stilul lui.

M-a oprit cineva în aeroport și eram gen „Vrei poză? Autograf? Hai să pozăm!”, dar de fapt tipul voia altceva. Avea telefonul în mână și îmi zice „Sean Paul, stai puțin, stai puțin!”, apoi dă play piesei „Temperature” și mă întreabă ce înseamnă „Schillaci”.

Cei născuți după 1981 nu prea mai înțeleg acest dialect. E un limbaj jamaican mai vechi. Când am început să compun așa, toată lumea îmi zicea că nimeni nu va înțelege despre ce cânt.”, a povestit Sean Paul într-un interviu.

Și iată că asta nu l-a oprit din a lansa hituri pe bandă rulantă, iar acum este unul dintre cei mai populari artiști din lume, având colaborări de succes cu Beyonce, SIA, Dua Lipa și Enrique Iglesias.

Totuși, pentru cei care sunt curioși ce înseamnă „Schillaci”, iată mai jos explicația lui Sean Paul:

Temperature

The gal dem Schillaci... Sean da Paul
So me give it to... so me give to... so me give it to... to all girls

În Italia era o echipă de fotbal care avea un jucător pe nume Schillaci. Tipul era foarte talentat, era un jucător de top, așa că în Jamaica devenise celebră replica „ești șeful tuturor”, dar în versiunea „Eu sunt Schillaci al fetelor”, în ideea că eu sunt tipul care știe cum să le înțeleagă pe femei și să le facă pe plac”, a povestit Sean Paul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.