Cool Stuff

Știai că s-a inventat Tinderul pentru căței?

În Statele Unite s-a inventat Tinderul pentru căței! Uite cum poți să găsești animăluțul perfect!

Ți s-a întâmplat vreodată să te plimbi pe stradă, să vezi un câine drăguț și să fii gelos pe stăpânul lui?Unii dintre noi visează să aibă un cățeluș, dar știu că nu au timp pentru a se ocupa de el în fiecare zi, ținând cont că un animal de companie reprezintă o mare responsabilitate.

Se pare că între timp a apărut și o soluție în Statele Unite, mai exact Tinderul pentru câini! Aplicația se numește Bark’N’Borrow și funcționează aproape ca Tinderul, pentru că poți vedea imagini cu animăluțe și le poți da like, dacă vrei să le întâlnești.

Userii pot să adopte cățelușii de pe aplicație, sau pot să petreacă timp cu acestea, luând legătura direct cu stăpânii lor, sau cu centrele de adăpost. 

Sunt aproape 4 milioane de căței fără stăpân pe teritoriul Statelor Unite, iar aceștia au foarte mare nevoie de un cămin.

Foarte mulți dintre userii noștri abia așteaptă să găsească un cățeluș pe care să îl adopte, iar până vor reuși să facă asta, îl pot „împrumuta”, pentru a se obișnui cu el”, a declarat Liam Berkeley, fondatorul aplicației Bark’N’Borrow.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.