Cool Stuff

Valentine’s Day | Cele mai romantice cereri în căsătorie

Ne mai despart doar două zile de cea mai romantică sărbătoare din an!

Valentine's Day este cea mai așteptată sărbătoare a lunii februarie și ne mai despart doar două zile de cea mai romantică zi din an.

Dacă te simți pregătit și vrei să-ți surprinzi iubita cu o cerere în căsătorie, noi îți arătăm cele mai romantice gesturi pe care alte persoane le-au făcut pentru aleasa lor. 

1. Bărbatul care a pus un anunț în ziar

Ca să fie mai oficial decât oficialul, un bărbat a pus un anunț în ziar în care o cerea în căsătorie pe iubita lui. Acesta a organizat un picnic și i-a înmânat iubitei o copie a ziarului local, iar în timp ce aceasta citea anunțul, bărbatul s-a așezat în genunchi.

2. Bărbatul care a făcut un metrou întreg să cânte

Un metrou întreg a început să cânte melodia lui Bill Withers „Lovely Day”, iar Lucy Rogers a fost luată prin surprindere. Abia după ce iubitul ei a apărut și-a dat seama că totul i-a fost dedicat ei. 

3. Motociclistul care a oprit traficul

Însoțit de alți 300 de motocicliști, un bărbat a oprit traficul din Los Angeles pentru a o cere pe iubita lui în căsătorie. Deși a încălcat ceva reguli, bărbatul a reușit să scape fără nicio amendă. 

4. Bărbatul care a filmat un trailer

Asta da cerere neobișnuită, dar romantică! Un bărbat a mers cu iubita lui la film și a aranjat ca înainte de proiecție să fie pus un trailer fals, care arată traseul pe care acesta îl face pentru a o cere pe iubita lui de soție. 

5. Cererea în căsătorie cu lumini

Un fotograf a petrecut trei nopți fotografiind cuvintele „Emily, vrei să fii soția mea”, scrise cu lumini. 

Sursa foto&video: BuzzFeed

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.