Cool Stuff

FOTO | Cum arată portretele oficiale ale lui Barack și Michelle Obama

Portretele lui Barack și Michelle Obama au stârnit o mulțime de controverse! Iată de ce!

Barack Obama și soția sa au participat luni la o gală organizată de National Portrait Gallery, în cadrul căreia au primit cadou două portrete, care vor rămâne expuse în muzeu. 

Fostul președinte al Statelor Unite a fost pictat de către Kehinde Wiley, un pictor din Brooklyn, cunoscut pentru portretele sale cu oameni de culoare din întreaga lume.

Portretul lui Michelle Obama a fost realizat de Amy Sherald, o artistă nonconformistă din Baltimore, care a reușit să-i surprindă pe toți cei prezenți la eveniment. În timp ce Barack Obama a părut foarte încântat de tabloul său, Michelle a fost puțin copleșită, fiind probabil surprinsă de faptul că personajul din portretul său nu seamănă deloc cu ea.

Se pare că aceeași reacție au avut-o și câțiva oameni pe Twitter, care nu au recunoscut-o pe Michelle Obama în celebrul tablou, lăsând o mulțime de comentarii negative. 

Kehinde Wiley și Amy Sherald au devenit primii pictori de culoare care au realizat portrete pentru un fost președinte al Statelor Unite.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.