Kiss Music News

Matteo a început turneul internațional „PANAMA”

La scurt timp după ce hitul „Panama” a cucerit continentul Asiatic, Matteo a ajuns în China!

La scurt timp după ce hitul „Panama” a cucerit continentul Asiatic, Matteo a ajuns în China, unde a începutul turneul de promovare al hitului Panama, care a cucerit publicul de acolo și a devenit un adevărat fenomen.

Muzica lui a trecut oceanele și a cucerit topurile la mii de kilometri departare. Matteo a sustinut deja câteva show-uri în China, iar coregrafia „Panama”, care a luat cu asalt străzile, cluburile și vlogurile, nu a lipsit de pe scenă. Publicul a fost încântat de energia fiecărei apariții, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară. De curând, artistul a anunțat că va face parte din unul dintre cele mai importante show-uri din China - Shandong Satellite TV Spring Festival Gala.

De curând, Matteo a lansat hitul Panama, interpretat în 6 stilul diferite, inspirat din cele mai cunoscute hit-uri ale momentului, iar când se va intoarce din turneul din Asia, artistul pregătește noi surprize. Se spune că dacă iei cu asalt Asia, poti cuceri orice îți dorești, iar noi suntem foarte curiosi cu ce ne va mai surpride Matteo.

Single-ul „Panama” a înregistrat pe YouTube aproape 60.000.000 de vizualizări.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.