Cool Stuff

Cele mai tari secrete despre comediile romantice din anii '90

Dacă tot este luna dragostei, ne-am gândit la cele mai tari comedii romantice din anii '90, despre care îți vom spune câteva secrete!

Dacă tot este luna dragostei, ne-am gândit la cele mai tari comedii romantice din anii '90, despre care îți vom spune câteva secrete! Nu uita să le spui și prietenilor tăi!

1.      Filmul „Ten Things I Hate About You” a fost inspirat chiar din povestea unei scenariste, care a găsit o listă veche din timpul liceului, pe care scrisese toate lucrurile care o deranjau la iubitul ei din acea perioadă.

2.      Candidatele pentru rolul lui Cher din filmul „Clueless” ar fi fost Sarah Michelle Gellar și Reese Witherspoon, dar regizoarea și-a dorit-o pe „fata din videoclipurile trupei Aerosmith”, adică pe Alicia Silverstone.

3.      Primul film al lui James Franco a fost „Never Been Kissed”, în care a jucat alături de Drew Barrymore.

4.      Scena din „Cruel Intentiones”, în care Reese Witherspoon îi dă o palmă lui Ryan Phillipe, a fost improvizată, nefiind inclusă în scenariu.

5.      Filmul „Drive Me Crazy” trebuia să se numească inițial „Next to You”, dar a fost redenumit după celebra piesei a lui Britney Spears, „(You Drive Me) Crazy”, care a fost inclusă pe soundtrack. Pe lângă asta, protagoniștii au acceptat să apară în videoclipul cântăreței, pentru a-și promova filmul.

6.     Numele inițial al comediei „American Pie” ar fi fost „Untitled Teenage Sex Comedy That Can Be Made For Under $10 Million That Most Readers Will Probably Hate But I Think You Will Love”.

7.      Vă mai aduceți aminte de celebra scenă în care Edward îi oferă colierul lui Vivian, iar ea începe să râdă isteric? Ei bine, acel moment nu făcea parte din scriptul inițial, însă lui Richard Gere i s-a părut amuzant să îi prindă mâna în cutie Juliei. Regizorului i-a plăcut atât de mult momentul, încât a decis să îl păstreze în film.

8.      Hugh Grant s-a temut să o sărute pe Julia Roberts în „Notting Hill”, afirmând că actrița avea o gură „mult prea mare” și se gândea că un sărut s-ar auzi cu ecou. Totuși, Julia l-a iertat pentru declarațiile făcute și a spus că ar accepta oricând să lucreze din nou cu el.

9.      Cățelușul Verdell din „As Good As It Gets” a fost interpretat 6 Brussels Griffon: Timer, Sprout, Debbie, Billy, Parfait și Jill.  Jill got the most screen time.

10.   Regizorului Richard Curtis i-a venit ideea de a regiza „Four Weddings and a Funeral”, după ce participase la 65 de nunți în 11 ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.