Kiss Music News

FOTO | Cum arată sosia celebră a Rihannei

Wow! Andra Day ar putea fi sora geamănă a Rihannei.

În lumea celebrităților, au existat întotdeauna asemănări, unele dintre ele devenind chiar subiecte adevărate de discuție. Ei bine, se pare că Rihanna mai are încă o sosie, care activează în aceeași industrie.

Faceți cunoștință cu Andra Day, pe numele ei real Cassandra Monique Batie, o cântăreață americană în vârstă de 33 de ani. Albumul ei de debut, „Cheers to the Fall” a fost lansat în 2015 și a ajuns pe locul 48 în topul american Billboard 200. Albumul a fost nominalizat la categoria „cel mai bun album R&B”, iar single-ul „Rise Up” a fost nominalizat la categoria „cea mai bună interpretare R&B” la premiile Grammy din 2016.

Andra Day seamănă izbitor de mult cu Rihanna, iar cântăreața știe foarte bine acest lucru. Ambele au ochii verzi, buzele mari și privirea sexy și pătrunzătoare.

„De obicei mi se spune că semăn cu Rihanna și cânt precum Adele sau Amy Winehose”, a declarat Andra Day.

Andra Day va fi prezentă la decernarea premiilor Oscar, care vor avea lor pe 4 martie, unde va interpreta piesa „Stand Up for Something”, alături de rapper-ul Common. Piesa se află pe coloana sonoră a filmului „Marshall”, fiind nominalizată la categoria „cel mai bun cântec”.


Sursa foto: Getty Images, Daily Mirror, Rolling Out

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.