Cool Stuff

Uite ce actori au fost înlocuiți în filme fără să îți dai seama

Câțiva actori de la Hollywood au fost înlocuiți în producții celebre din diverse motive!

De fiecare dată când urmărim un film de acțiune, ne așteptăm ca protagonistul să fie înlocuit de o dublură, pentru scenele mai complexe, însă se pare că acest lucru se întâmplă și în alte contexte. Haideți să vedem ce actori celebri au fost înlocuiți pe platourile de filmare, fără să ne dăm seama!

Lena Headey în „Game Of Thrones”

Lena Headey, actrița care o interpretează pe Cersei Lannister în Game Of Thrones, a fost înlocuită de o dublură pentru scena în care personajul său este dezbrăcat și plimbat pe străzile din Debarcaderul Regelui.

Natalie Portman în Thor: The Dark World

Mai țineți minte celebrul sărut dintre Thor și Jane Foster de la finalul filmului Thor: The Dark World? Scena sărutului a fost adăugată în script, abia la sfârșitul filmărilor, iar pe atunci Chris Hemsworth și Natalie Portman se aflau în locații diferite, lucrând deja pentru alte proiecte.

Chris era în Hong Kong și nu am putut să ajung acolo pentru că deja lucram la alt film. Așa că producătorii au rugat-o pe soția lui Chris să poarte o perucă și să ia costumul meu... de-asta sărutul a fost atât de pasional”, a povestit Natalie Portman pentru The New York Daily News.

Paul Walker în Furious 7

Actorul Paul Walker a decedat într-un accident de mașină, în 2013, în perioada în care aveau loc filmările pentru Furious 7. Producția a fost oprită temporar, timp în care producătorii s-au consultat cu familia regretatului actor.

În cele din urmă filmările au continuat, iar Paul Walker a fost dublat de cei doi frați ai săi, care semănau destul de bine cu acesta.  Cu ajutorul unor efecte speciale, Cody și Caleb Walker au reușit să îl înlocuiască pe Paul Walker în jumătate din film.  

Penelope Cruz în „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”

În timpul filmărilor pentru „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”,  Penelope Cruz  a aflat că este însărcinată, iar producătorii au decis să o înlocuiască în scenele de acțiune cu sora ei mai mică, Monica. Penelope a declarat într-un interviu că a urmat cursuri de scrimă timp de două luni, însă în cele din urmă sora ei a filmat scenele de luptă. Nu-i așa că nu ați observat vreo diferență între cele două?

Jennifer Aniston în „Friends”

Jennifer Aniston și-a câștigat popularitatea datorită serialului Friends, însă actrița nu a fost singura care a interpretat-o pe Rachel! Se pare că aceasta a avut o dublură, care a apărut pe micile ecrane alături de Matt Leblanc, iar producătorii au uitat să taie momentul la montaj. După ani de zile, câțiva fani ai serialului au observat eroarea și s-au întrebat unde a dispărut Jennifer Aniston!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.