Cool Stuff

Uite cine va interpreta personajul negativ în „Wonder Woman 2”

Iată cine va fi adversara lui Wonder Woman! Cum ți se pare alegerea regizorului?

Filmul „Wonder Woman” va avea parte de o continuare, în care celebra eroină o va avea drept adversară pe Cheetah, un alt personaj celebru din seria DC. Se pare că actrița care va interpreta personajul negativ este Kristen Wiig, cunoscută pentru rolurile din „The Martian”, „Bridesmaids” și „Ghostbusters”.

Cheetah este Barbara Ann Minerva, o tânără pasionată de arheologie, care visează să devină nemuritoare. În timpul unei expediții, aceasta participă la un ritual, prin care își oferă sufletul zeului Urzkartaga, devenind o felină cu puteri supranaturale.

Sunt super încântată să confirm știrea! Da! E adevărat! Sunt incredibil de norocoasă pentru că am ocazia de a o primi pe Kristen Wiig în familia Wonder Woman. Abia aștept să lucrez cu una dintre preferatele mele!”, a declarat regizoarea Patty Jenkins, pe Twitter.

În Wonder Woman 2, Diana își va continua misiunea de a apăra lumea, de data aceasta acțiunea având loc în anii '80. De asemenea, se vor întoarce pe marile ecrane Chris Pine, Ewen Bremner și  Saïd Taghmaoui, și se pare că aparițiile lor nu vor fi flashback-uri! Să ne așteptăm să îi vedem din nou împreună pe Diana și pe Steve Trevor?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.