Kiss Music News

De ce s-au despărțit Zayn Malik și Gigi Hadid după doi ani de relație?

Zayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit după doi ani de relație! Iată care a fost motivul!

Zayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit după doi ani de relație. Potrivit publicației The Sun, cuplul a luat această decizie încă de la începutul lunii, din cauza programului de lucru încărcat.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, aceștia rămân apropiați și se vor susține reciproc”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Zayn a confirmat între timp informația pe Twitter: „Eu și Gigi am avut o relație importantă și plină de iubire și am un respect foarte mare față de ea, ca femeie și ca prietenă. Are un suflet incredibil”.

Se pare că pentru moment cei doi nu doresc să ofere mai multe detalii și îi roagă pe cei apropiați să le respecte intimitatea. Aceștia par destul de afectați din cauza despărțirii, ținând cont că și-au dat unfollow reciproc pe Instagram, iar Zayn a postat o fotografie cu descrierea: „Când viața îți aruncă lămâi, prinde-le, ca să nu-ți vină în față”.  

În ultimele zile, Gigi Hadid s-a aflat în Europa, fiind invitată la Milan Fashion Week și Paris Fashion Week, în timp ce Zayn s-a relaxat în vacanță, în Miami.

Gigi Hadid și Zayn Malik erau împreună din noiembrie 2015, iar într-un interviu recent, Yolanda Hadid declarase că aceștia erau aproape logodiți.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.