Cool Stuff

FOTO | Cele mai nereușite costume ale supereroilor din filme

Poate că eroii noștri preferați nu au avut cele mai bune costume, însă știm că și-au făcut foarte bine treaba!

De la supereroi care se urcă pe clădiri, la supereroine care sunt venerate precum niște zeițe, filmele cu eroi reprezintă un univers urmărit de toată lumea. Însă, aceste adaptări ale benzilor desenate nu reușesc să surprindă supereroii exact așa cum sunt ei.

Când vine vorba de costumele protagoniștilor, cei care se ocupă de ele nu reușesc să recreeze în totalitate sau chiar deloc piesele originale ale personajelor. Fie că vorbim de latex, piele sau ceva mai natural, nu e ușor să-i faci pe eroi să arate bine și original. 

1. Catwoman (Halle Berry)

Se pare că după costumul purtat de Michelle Pfeiffer, cel purtat de Halle Berry a suferit modificări majore. Pentru personajul Catwoman, Halle Berry a purtat un sutien, mănuși lungi cu gheare atașate și o mască de plastic cu faimoasele urechi de pisică.



2. Deadpool (Ryan Reynolds)

Costumul purtat de Ryan Reynolds în filmul Deadpool este foarte asemănător cu cele din benzile desenate, însă în aparițiile din X-Men Origins: Wolverine, personajul Deadpool nu poartă un costum, ci are câteva linii desenate pe corp și gura lipită.



3. Captain America (Matt Salinger)

Filmul Captain America din 1990 a fost unul dintre cele mai dezamăgitoare filme cu supereroi din toate timpurile. Matt Salinger a purtat un costum ieftin, în comparație cu cel al lui Chris Evans în filmul din 2016.



4. Batman (George Clooney)

Costumul și accesoriile sunt singurele arme și superputeri ale lui Batman, însă George Clooney a avut parte de un costum care a lăsat să se vadă mai mult decât trebuia.



Sursa foto: Looper

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.