Cool Stuff

Iată de ce filmul „Aquaman” are toate șansele să fie un adevărat succes

Află acum cele mai tari secrete despre filmul „Aquaman”, care va avea premiera în decembrie 2018!

Aquaman” va avea premiera abia în decembrie 2018, dar până atunci ne putem satisface curiozitatea cu tot felul de scenarii și cu informațiile pe care le avem deja despre Universul DC.

După ce Jason Momoa l-a interpretat pe Aquaman în „Batman vs Superman: Dawn of Justice” și după ce și-a făcut debutul în Justice League, ne putem aștepta ca filmul de la finalul anului să aibă un succes incredibil. Iată de ce!

De la „Game Of Thrones” la DC!

Chiar dacă Jason Momoa și-a câștigat popularitatea cu rolul din „Game of Thrones”, acesta va deveni și mai celebru, de data aceasta în pielea unui supererou! Momoa este primul actor de culoare, protagonist într-unul din filmele produse de DC. Acesta este jumătate german și jumătate hawaiian!

Regizor de filme horror!

Pe lângă un actor cu origini hawaiiene, cei de la DC au decis să lucreze și cu un regizor asiatic, James Wan! Acesta are rădăcini malaeziene și chineze, și este celebru pentru filmele The Conjuring, Insidious și Furious 7.

Mera, interpretată de frumoasa Amber Heard

Amber Heard va avea un rol destul de important, iar asta reiese din imaginile de la filmări! Actrița o va interpreta pe Mera, iubita lui Aquaman, însă aceasta nu va avea doar un rol de umplutură! În comic book-uri, personajul ei  este în centrul acțiunii, așa că ne așteptăm să vedem același lucru și în adaptarea cinematografică.

Aquaman, noua vedetă DC

Până acum vedetele universului DC erau Batman și Superman, însă din 2018 Aquaman se va afla în lumina reflectoarelor! Ne așteptăm să vedem câteva apariții ale altor supereroi în filmul „Aquaman”, dar suntem siguri că acțiunea nu se va abate de la misiunea protagonistului. Chiar trebuie să îl vedem pe Momoa singur pe marile ecrane, fără să fie „încurcat” de alte personaje.

Black Manta, the bad guy!

Întreaga acțiune va avea la bază o răzbunare! Se pare că personajul negativ va fi Black Manta, care este dornic să se răzbune pe locuitorii Atlantisului și să conducă întregul regat al mării. Black Manta este un fel de Joker pentru Batman, așa că noi credem că va merita să-l vedem pe marile ecrane, în lupta cu Aquaman.

Un film cu supereroi și cu actori celebri

Nicole Kidman, Willem Dafoe și Patrick Wilson sunt doar câteva din numele celebre care fac parte din distribuția filmului „Aquaman”. Actorul care îl va interpreta pe Black Manta este Abdul-Mateen, cunoscut pentru „The Greatest Showman”. Totuși, se pare că filmul va avea două personaje negative, celălalt fiind Orm, fratele vitreg al lui Aquaman, interpretat de Patrick Wilson.

O poveste diferită

Ținând cont că Aquaman și-a făcut deja debutul în alte filme cu supereroi, următoarea producție nu va vorbi despre originile personajului și nici despre cum și-a câștigat acesta superputerile. Poate că vor fi incluse câteva detalii despre istoria supereroului, însă acțiunea se va axa pe lupta dintre Aquaman și Black Manta, dar și pe relația sa cu Mera.

Un film cu multe efecte speciale

Warner Bros o oferit un buget destul de mare pentru Aquaman, ținând cont că majoritatea scenelor au fost filmate sub apă. Ne așteptăm să vedem o mulțime de efecte speciale și multe cascadorii!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.