Kiss Music News

Iată de ce Dua Lipa și-a anulat de urgență concertele din turneul lui Bruno Mars

Iată prin ce trece Dua Lipa! Artista britanică are probleme grave și a fost nevoită să-și anuleze concertele din turneul lui Bruno Mars!

Dua Lipa a fost nevoită să-și anuleze concertele pe care trebuia să le susțină în deschiderea turneului lui Bruno Mars, pentru o intervenție chirurgicală la dentist.

Artista a postat pe Instagram o filmare în care apare cu obrazul umflat, transmițându-le fanilor următorul mesaj: „Îmi pare atât de rău că a trebuit să anulez concertele mele din turneul lui Bruno Mars.  Am cântat până acum și am avut dureri groaznice din cauza măselelor de minte, așa că dentistul meu mi-a sugerat să le scot cât mai repede”.

Dua Lipa s-a alăturat turneului 24K Magic World Tour, la finalul lui februarie, însă nu a reușit să cânte în deschiderea show-ului din Brisbane Entertainment Centre, fiind programată de urgență pentru operație.

„M-am bucurat de acest turneu și chiar sunt supărată că viața este nedreaptă, dar din fericire mă voi recupera rapid și mă voi întoarce pe scenă cât mai repede. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a transmis Dua Lipa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.