Cool Stuff

Ce actriță celebră ar putea juca alături de Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în noul film al lui Quentin Tarantino

Se pare că vom avea parte de un trio celebru în noul film al lui Quentin Tarantino!

Margot Robbie ar putea să li se alăture lui Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în noul film al regizorului Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood”. Acțiunea filmului se desfăşoară în 1969, în perioada crimelor lui Charles Manson.

Frumoasa actriță ar putea primi rolul lui Sharon Tate, vecina lui Rick Dalton (Leonardo DiCaprio). Sharon Tate a fost o actriţă americană căsătorită cu Roman Polanski. Ea a fost ucisă în 1969 de adepţii lui Charles Manson, unul dintre cei mai celebri criminali americani.

Margot Robbie a fost nominalizată la premiile Oscar, la categoria „cea mai bună actriță într-un rol principal” pentru apariția în filmul „I, Tonya” pentru care a fost și producător. În film, Margot Robbie joacă rolul unei patinatoare, Tonya Harding care a participat la două Olimpiade de Iarnă și a rămas în istorie ca fiind prima patinatoare din Statele Unite care a reușit să realizeze un triplu axel într-o competiție.



„Once Upon a Time in Hollywood” va fi primul film al lui Tarantino pentru Sony Pictures, de când regizorul a încheiat colaborarea cu compania Weinstein, în 2017. Filmul urmează să fie lansat pe 9 august, 2019.

Sursa foto: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.