Kiss Music News

Snapchat a pierdut 1 miliard de dolari din cauza Rihannei

Rihanna le-a declarat război celor de la Snapchat! Iată care este motivul!

Rihanna le-a declarat război celor de la Snapchat, după ce aștia au postat recent un poll cu următoarele întrebări: „Preferi să o plesnești pe Rihanna sau să-i dai un pumn lui Chris Brown?”.

Reclama a fost lansată ca o glumă care făcea referire la procesul prin care a trecut Chris Brown, după ce a agresat-o fizic pe Rihanna în 2009. Deși compania a încercat să spună că totul a fost o greșeală, Rihanna nu a dorit ca problema să treacă neobservată, postându-și părerea într-un InstaStory.

Mi-ar plăcea să spun că a fost vorba de ignoranță, dar știu că nu sunteți atât de proști.

Nu e vorba de sentimentele mele, pentru că nu prea mai simt ceva.... dar fac asta pentru toate femeile, copiii și bărbații care au fost victimele violenței domestice în trecut, și în special pentru cei care nu au avut curajul să vorbească despre asta până acum.

Ne-ați dezamăgit. Să vă fie rușine!”, a declarat Rihanna.

Totuși, purtătorii de cuvânt ai aplicației Snapchat au declarat următoarele:

Acea reclamă este dezgustătoare și nu ar fi trebuit să apară pe aplicația noastră. Ne pare rău că am făcut această greșeală teribilă în procesul nostru de verificare. Momentan investigăm ce s-a întâmplat și vă asigurăm că așa ceva nu se va mai întâmpla vreodată.”

Între timp, valoarea aplicației Snapchat a scăzut cu 4%, din cauza declarației făcute de Rihanna.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.