Cool Stuff

Serialul „Narcos” a devenit sursă de inspirație pentru jocuri video

Vești bune pentru fanii serialului Narcos și pentru pasionații de jocuri video!

Serialul „Narcos” care prezintă povestea lui Pablo Escobar, se va transforma într-un joc video. Jocul video va fi creat pentru PC şi console, de compania britanică Curve Digital, care a cumpărat recent drepturile pentru serialul companiei Netflix.

Vom crea un joc care se va potrivi cu povestea și acțiunea serialului Netflix”, a declarat Brynley Gibson, un reprezentant al companiei Curve Digital. Cel de-al treilea sezon al serialului „Narcos” a fost lansat în septembrie, iar cel de-al patrulea sezon a fost deja confirmat.



În luna septembrie, Carlos Munoz Portal, manager de locație, a fost împușcat în timp ce făcea cercetări în Mexic pentru sezonul al patrulea din „Narcos”.

După decesul managerului, Roberto De Jesus Escobar Gaviria, fratele lui Pablo Escobar, i-a transmis companiei Netflix că ar trebui să sporească măsurile de securitate pentru realizarea serialului „Narcos”, acesta amenințând că va angaja ucigași profesioniști.

Roberto De Jesus Escobar Gaviria a mai spus că va închide producția show-ului dacă familia lui nu va primi un miliard de dolari de la Netflix.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.