Cool Stuff

Cele mai tari filme hollywoodiene filmate în România

Iată ce producții americane au fost filmate în România!

Romania a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru regizorii străini, dacă luăm în calcul filmele hollywoodiene realizate la noi în țară în ultimii ani. De la povești romantice de dragoste, până la filme de acțiune, iată cele mai tari producții americane filmate în România:

Cold Mountain (2003)

Cold Mountain” prezintă o poveste de dragoste din timpul Războiului Civil American, în care protagoniștii au fost Jude Law și Nicole Kidman. Celebrul film a fost nominalizat la Premiile Oscar, la mai multe categorii, însă singura norocoasă a fost Rene Zellweger. Majoritatea cadrelor au fost filmate în satul Reci din Covasna și la București!

Pulse (2006)

Pulse” este un film horror care prezintă povestea unui hacker, care îi îndeamnă pe oameni să renunțe la viața lor. Producția i-a adus în România pe Kristen Bell și Ian Somerhalder, filmările având loc în campusul Universităţii de Politehnică din Bucureşti.

Borat (2006)

Celebrul personaj Borat a ajuns și în România! Actorul Sacha Baron Cohen a interpretat în film rolul unui reporter, care se dă drept un jurnalist din Kazahstan. O parte din scene au fost filmate în satul Glod din județul Dâmbovița, unde au fost filmați și câțiva săteni, care au fost plătiți cu câte 15 lei.

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)

Ghost Rider: Spirit of Vengeance l-a avut ca protagonist pe Nicolas Cage, iar o parte dintre scenele filmului de acțiune au realizate la Sibiu, pe Transfăgărășan, București și Castelul Corvinilor.

Princess Of Thieves (2001)

Frumoasa Keira Knightley a ajuns în România, în 2001, atunci când a jucat în „Princess Of Thieves”, unde a avut rolul fiicei lui Robin Hood. Întreaga acțiune a fost filmată în pădurea Băneasa!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.