Kiss Music News

Cum a început povestea de dragoste dintre G-Eazy și Halsey, autorii hitului „Him & I”

Uite cum a început povestea de dragoste dintre G-Eazy și Halsey!

În vara anului trecut, Halsey și G-Eazy și-au surprins fanii cu un sărut pe scenă, în timp ce interpretau pentru prima dată piesa „Him & I”. De atunci, relația dintre cei doi artiști nu mai este doar una profesională, cei doi formând un cuplu în viața reală.

Halsey și G-Eazy nu se mai ascund deloc, ținând cont că pe conturile lor de Instagram am văzut o mulțime de poze cu aceștia, în ipostaze tandre.

Într-un interviu pentru revista Paper, G-Eazy a menționat că el și Halsey s-au cunoscut la o petrecere, dezvăluind că își dorea de mult timp să lucreze cu ea.

Putem să vorbim ore în șir. Ea a trecut prin multe, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Sunt mereu șocat când mă gândesc cât de tânără e, uneori uit că e atât de mică, și am impresia că avem aceeași vârstă, uit că e mai tânără cu cinci ani decât mine”, a povestit G-Eazy.

Se pare că G-Eazy are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, pe care o ia cu el în concerte, promovându-și piesa „Him & I”. 

A fost incredibil să lucrez cu ea. E minunat să lucrezi cu persoana cu care ai o relație, parcă totul merge altfel. Nu am făcut asta de dragul relației, dar pur și simplu cântecul este autentic, iar videoclipul are același vibe”, a povestit rapperul pentru Entertainment Tonight.

Halsey nu se mai lasă mai prejos, și le dă de înțeles fanilor cât de îndrăgostită este de G-Eazy, prin postările de pe Twitter - „Zâmbesc încă din ziua în care te-am cunoscut”, a spus artista, făcând referire la iubitul său. 

Totuși, să fie vorba de real love între cei doi, sau e un interes la mijloc?

În trecut, G-Eazy a mai fost „cuplat” de presă cu Lana del Rey, Bebe Rexha și Devon Baldwin și chiar cu Britney Spears, toate fiind mult mai celebre decât el. Totuși, niciuna nu i-ar fi acceptat avansurile! În 2016, la VMA, Britney Spears l-a împins pe G-Eazy, atunci când acesta ar fi încercat să o sărute în timp ce se aflau pe scenă.

Se pare că lui G-Eazy nu-i este rușine să recunoască faptul că are o listă de femei celebre la care își dorește să ajungă, lucru pe care l-a făcut public în versurile piesei „Say”. 

De aici înțelegem un singur lucru: toate încercările romantice ale rapperului au fost pură publicitate! Să sperăm că de data aceasta povestea cu Halsey este una diferită.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.