Kiss Music News

What's UP a lansat single-ul „Doare”

What's UP ne surprinde cu un nou single, care face parte din „Project Islanda”. Urmărește în articol super videoclipul piesei „Doare”!

După ce a lansat Ora 2, What’s UP revine cu „Doare“, un single compus alături de Marius Moga, Commands și Mitchell Hazlett, în care artistul își cântă povestea!

Videoclipul piesei „Doare“ a fost filmat în Islanda, în partea de sud a țării, pe plaja neagră din Vik, dar și în Londra, astfel că peisajele fascinante scandinave se completează perfect cu atmosfera britanică.

„Islanda este o țară plinaă de poveste și totodată un loc puțin exploatat. Am avut patru anotimpuri într-o zi, a fost, întradevar, o experiență specială“, declară artistul.

Începutul poveștii îl surprinde pe What’s UP naufragiat pe malul mării, iar valurile nu îi dau pace și aduc lângă el o sticlă cu un mesaj. Scrisoarea din sticlă este scrisă chiar de către artist și reprezintă povara pe care o trăiește.

What's UP a prezentat la începutul acestui an „Project Islanda“, un proiect din care fac parte cinci piese. Primele două single-uri au fost „Ora 2“, lansat chiar de ziua artistului, și „Doare“, ambele urmând să facă parte și din viitorul video-album al lui What's UP, intitulat „Povestea inimii“.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.