Kiss Music News

Cum a început povestea de dragoste dintre Shakira și Gerard Piqué

Iată cum s-au cunoscut Shakira și Gerard Pique!

Dacă ai ascultat vreodată cu atenție versurile piesei „Me Enamore”, cu siguranță ți-ai dat seama că acestea vorbesc despre începutul relației dintre Shakira și Gerard Piqué! În versuri, artista povestește despre cum l-a întâlnit pe fotbalist, care era doar un copil pe atunci (făcând referire la diferența de vârstă de zece ani dintre ei), și cum s-a îndrăgostit de barba și de buzele lui!

De fapt povestea a început diferit...

Cei doi s-au cunoscut la filmările videoclipului „Waka Waka”, piesa care a fost imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud! În clip au apărut mai mulți fotbaliști celebri, printre care Piqué și Lionel Messi.

Într-un interviu pentru TV3, jucătorul FC Barcelona a povestit cum a abordat-o pe Shakira, punându-i o singură întrebare, care i-a lăsat cale deschisă către ea: „Shakira era deja în Africa de Sud, pentru că trebuia să cânte la ceremonia de deschidere, așa că am întrebat-o cum e vremea acolo.

Asta a fost! De atunci, Shakira a folosit această scuză, și de fiecare dată când vremea se schimba, îi scria lui Pique, spunându-i că își dorește ca echipa lui să ajungă până în marea finală – pentru că doar așa s-ar fi putut reîntâlni! Echipa Spaniei a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal din acel an, așa că cei doi s-au revăzut, iar restul e istorie!

De atunci au trecut aproape 8 ani, iar Shakira și Pique sunt de nedespărțit, au doi copii împreună și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, chiar dacă nu au ajuns în fața altarului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.