Kiss Music News

Ce pretenții au Beyonce și Jay-Z pe durata turneului „On the Run II”

Beyonce și Jay-Z vor tot ce e mai bun pentru copiii lor, așa că au cerut cel mai extravagant lucru!

Beyonce și Jay-Z vor călători în toată lumea pentru cel de-al doilea turneu pe care-l vor susține împreună. Însă, de data asta, cei doi nu vor mai călători singuri, ci vor fi însoțiți de cei trei copii ai lor, Blue Ivy și gemenii Rumi și Sir.

Potrivit revistei „Heat”, cuplul a cerut două paturi la fel ca cele placate cu aur de 18 carate, pe care gemenii le au acasă. Beyonce este obișnuită să călătorească cu stil, iar dacă se află în deplasare asta nu înseamnă că nu poate să aibă parte de același confort precum cel de acasă.

De la propria cabină de schimb menținută la o temperatură constantă și plină cu lumânări ce miros a trandafiri, la un bucătar personal, Beyonce plătește oricât pentru a se simți bine.

Cuplul a anunțat că vor face turneul „On the Run II” împreună, postând pe Instagram o serie de fotografii alb-negru și video-uri dezvăluind datele pentru concerte. Beyonce și Jay-Z vor susține concerte în Cardiff, apoi în orașe din Europa, America de Nord și vor încheia turneul în Vancouver.

„Prezența copiilor va necesita și bone, iar pe lângă asta există și hairstyliștii, make-up artiștii și stilistul personal. Vor aduce șase gărzi de corp și vor avea măsuri de securitate sporite la fiecare hotel unde vor sta pe timpul concertelor”, a declarat o sursă.

Sursa foto&video: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.