Cool Stuff

Ryan Reynolds și Chris Evans sunt eroi și în viața reală. Iată ce gest emoționant au făcut pentru un fan!

Iată ce gest emoționant au făcut Ryan Reynolds și Chris Evans pentru un fan!

Ryan Reynolds și Chris Evans au dovedit că sunt eroi și în viața reală, după ce au acceptat să viziteze un băiețel bolnav în stadiu terminal. Se pare că ultima dorință a copilului a fost să-și cunoască unul dintre supereroii preferați, un membru al echipei The Avengers.

Oamenii au aflat despre dorința băiețelului, după ce o jurnalistă din SUA a postat pe Twitter următorul mesaj:

Am nevoie de ajutorul tău – Twitteruniverse – încerc să ajut un băiețel care se află pe patul de moarte. Probabil că mai are câteva zile, iar tot ce își dorește este cunoască pe cineva din The Avengers.

Dacă aveți vreun contact, vă rog să mă anunțați. Dacă nu, puteți măcar să redistribuiți mesajul? Vă mulțumesc anticipat!”, a scris Shannon Bream.

Mesajul jurnalistei a fost redistribuit de peste 23.000 de ori, iar aceasta a primit răspuns din partea a doi supereroi.

Chris Evans, care îl intepretează pe Captain America, a fost primul care și-a manifestat interesul, fiind apoi urmat de Ryan Reynolds (Deadpool), care a ținut să precizeze „Sunt mai mult un supererou de rezervă în The Avengers. Dar sunt fericit dacă vă pot ajuta!”.

Totuși, adevăratul erou al poveștii este Emilio, băiețelul care se luptă în acest moment pentru viața sa. Sperăm că Ryan și Chris au ajuns să-l viziteze!

Deadpool 2 va avea premiera pe 26 mai 2018, iar Avengers: Infinity War va apărea în cinematografe din 26 aprilie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.